Persoonlijke aandacht * Live online les * Kleine groepjes * 100% corona-proof

Home » Blog » Workshop loopbaanevent 2019

Workshop loopbaanevent 2019

Gepubliceerd op 28 november 2019 om 19:02

Het Loopbaaninitiatief nodigde me uit om tijdens het jaarlijkse event voor alle deelnemende woningcorporaties in noord-Nederland een workshop tekenen en visualiseren te geven. 

"Maak werk van je loopbaan" Ga zelf aan het roer van je loopbaan staan, weet waar je goed in bent en maak bewuste keuzes.  

Met dit thema organiseerde het Loopbaaninitiatief vandaag haar jaarlijkse event. Een middag vol inspirerende workshops, sprekers en de mogelijkheid tot netwerken met relaties van collega woningcorporaties uit het noorden van Nederland. Ik ontwierp het logo, de flyer en de banners voor de aankondiging en in de werkgroep stelden we een sprankelend en inhoudelijk sterk programma samen.

Bert Moormann, directeur van woningcorporatie Domesta, opende als gastspreker de middag met een inspirerende bespiegeling op ontwikkeling en groei. We organiseerden een workshopprogramma en de fotograaf maakte profielfoto's voor LinkedIn. En Ralph Koolen, theatermaker mobiliteit, nam de zaal op hilarische wijze en een boodschap mee in de reis van zijn loopbaan. 

Workshop Verbeeld je C.V.

In de workshop daagde ik de deelnemers uit om in een visuele C.V. hun persoonlijkheid, drijfveren en successen te verbeelden. Een mooie reactie van een deelnemende HR manager: "Ik merk dat ik in dezelfde valkuil van teveel willen vertellen val als veel sollicitanten. Het dwingt me goed na te denken over wat ik wil laten zien en wat belangrijk is". Een andere deelnemer kwam gedurende de workshop tot het inzicht dat hij graag meer met beelden zou willen vertellen in zijn werk. Met fotografie, omdat hij hier van nature meer affiniteit mee heeft. Wat een prachtige inzichten, bedankt dat jullie ze met me wilden delen. 

Foto's: Het Loopbaaninitiatief en het Stadsatelier


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.