Home » Naailessen

Wil je graag zelf leuke originele kleding voor jezelf of je kind(eren) maken? Maar je weet niet goed hoe? Of kan je wel een opfriscursus gebruiken? 

Als je bij mij les volgt dan ontdekken we samen wat voor jou de beste manier van werken is. Ik weet waar uitdagingen zitten en met welke keuzes je te maken krijgt. 

De lessen zijn bij uitstek geschikt voor enthousiaste hobbyisten. Voor gevorderden is het mogelijk te leren basispatronen aan te passen naar je eigen wensen. Patroontekenlessen of tekenen op maat zit niet in het lesaanbod. Er zijn geen lessen voor kinderen. 

 

Wanneer zijn de lessen?

De lessen zijn doorlopend, je kan gedurende het jaar instromen. Er is geen les tijdens schoolvakanties en op feestdagen. 

Er is een avondgroep op de woensdagavonden en een op de donderdagavonden. We starten om 20:00 en ronden om 22:00 af. 

 

Wat kosten de naailessen?

Voor een blok van 4 lessen van elk 2 uur betaal je € 57,50.

 

Afwezigheid, opzeggen en restitutie.

Je neemt een blok van 4 lessen af voor 4 aaneengesloten weken. Een blok duurt 4 lessen van 2 uur. In de schoolvakanties regio noord is er geen les. 

Omdat de plek in de cursus voor jou is gereserveerd wordt een lestegoed voor het lopende blok niet gerestitueerd als je tussentijds besluit te stoppen of een les niet aanwezig te zijn. 

Je kan natuurlijk op ieder gewenst moment stoppen met de cursus. Hiervoor geldt geen opzegtermijn.