Persoonlijke aandacht * Live online les * Kleine groepjes * 100% corona-proof

Home » Interieurontwerpen particulier

Jouw persoonlijke interieurwensen

Heb je specifieke wensen als het gaat om de inrichting van je huis?

Dat kan een wens zijn voor meubilair dat perfect past in de ruimte. Voor jou ontworpen items die een unieke uitstraling hebben of perfect bij elkaar passen. 

Of je vraagt mijn advies over hoe je de ruimte optimaal kan benutten en met welke ingrepen je er nog meer uit haalt. Of we kijken hoe jullie de ruimte willen gaan gebruiken en ik maak een voorstel  voor de beste indeling, materialen en kleuren. 

Advies op maat

We maken een eerste afspraak, om samen te bespreken wat je graag zou willen en wat je ideeën zijn. Laat gerust voorbeelden zien van wat je bedoelt: hoe beter wel elkaar begrijpen, hoe beter het eindresultaat wordt.

Na dit gesprek zal ik een set schetsontwerpen maken. In deze fase willen we nog niet te gedetailleerd werken zodat we snel kunnen bijschakelen op nieuwe inzichten. We maken een tweede afspraak en bespreken de schetsontwerpen, met jouw opmerkingen, aanvullingen en voorkeuren ga ik aan de slag met het definitieve ontwerp. 

Bij de derde afspraak bespreken we het definitieve ontwerp en krijg je dit digitaal in je e-mail.

 

Werkvoorbereiding en bouwbegeleiding

Als je een voorstel wil laten uitvoeren door een meubelmaker of interieurbouwer kan ik aanvullend de tekeningen in de maatvoering en materialen voor je uitwerken zodat zij er mee aan de slag kunnen.

Jij verzorgt de opdrachtverstrekking aan de uitvoerende partij, ik neem de projectleiding en kwaliteitsbewaking tijdens de uitvoering van je over zodat je zorgeloos van het eindresultaat kan genieten.