Persoonlijke aandacht * Live online les * Kleine groepjes * 100% corona-proof

Home » Styling en kleuradvies

Kleuradvies voor jouw droominterieur

Kom je er niet uit wat de beste kleurstelling is in een bepaalde ruimte? Of wil je graag een eenduidige sfeer in je hele huis doorvoeren, maar elke ruimte toch een eigen 'touch' geven? Dan is een kleuradvies de oplossing.

 

Wat houdt een kleuradvies in?

Ik kom op locatie de ruimte of de woning bekijken. Dat is voor mij belangrijk omdat ik een goed beeld nodig heb van de lichtval. En graag van jou wil horen waar je in je interieur en meubilair blij van wordt. Deze afspraak duurt 1 uur. 

We lopen samen door een aantal kleur thema's heen. Zodra ik een beeld heb van wat jouw wensen zijn ga ik voor je aan de slag. 

 

Kleuradvies voor 1 ruimte

Ik maak voor jou een drietal kleurthema's. Hierin zie je een combinatie van foto's, kleurstalen en/ of stofstalen, alles om het kleurthema goed te duiden. We maken een tweede afspraak van 1,5 uur en bespreken deze thema's en hoe je ze zelf kan toepassen. Na de afspraak ontvang je jouw kleurthema's digitaal via e-mail. 

Als je wat extra hulp bij het toepassen van het kleuradvies zou willen dan maken we hier bij mijn tweede bezoek vervolgafspraken over.