Home » Interieur concepten » Zakelijke interieurconcepten

Een verrassend zakelijk interieurconcept

Met een goed ontworpen zakelijke omgeving versterk je de uitstraling van je bedrijf en verras je zakelijke relaties. Het ondersteunt je bedrijfsconcept en visie en laat zo zien waar je als ondernemer voor staat. 

En een goed ingerichte werkomgeving bevordert bovendien het werkplezier en de productiviteit van je medewerkers. Veel capaciteit gaat verloren aan een ongunstige routing, teveel onrust door telefoneren of een gebrek aan concentratieplekken. 

 

Enkele gerealiseerde projecten

Interieur Vrij Evangelische gemeente

Het bestuur van deze gemeente zag het aantal jeugdleden terug lopen en wilde deze beweging keren. Ze wilden zichzelf als gemeente aantrekkelijker maken voor deze jonge groep en vroegen mij om advies voor het kerkgebouw. 

Ik ontwierp een duidelijke entreepartij, een licht en warm kleurenpallet en een klassieke middenpad opstelling en met een loper, bescheiden ingrepen met een maximaal resultaat. Uitvoer door gemeenteleden.

 

Bedrijfsrestaurant

Dit bedrijfsrestaurant was toe aan een update. Om de informele interactie tussen collega's te bevorderen en ze te verleiden niet achter hun PC te lunchen.

De counters kregen een frisse update. Ik ontwierp een centrale eetplek met een stamtafel onder een groot huis van steigerbuizen. Dit is het hart van het restaurant.

De twee verrijdbare houten huizen worden gebruikt als stands bij evenementen, voor workshops, als roomdivider, etc. En de opklapbare picknickbanken gaan in de zomer fijn naar buiten. Uitvoer door Boer Staphorst. 

 

Kantoorinrichting voor taakgericht werken

Er zijn medewerkers die hier een vaste plek hebben, die veel op pad zijn en hier 'aanwaaien' en medewerkers die hier zo nu en dan op locatie werken. Ik ontwerp een werkomgeving die geschikt is voor deze groep in wisselende samenstellingen en met verschillende behoeftes.

Er zijn bureauclusters om samen te werken. Concentratieplekken in houten huisjes met geluidsdemping. En stiltewerkplekken voor wie daar behoefte aan heeft. Met zit-sta bureau's die makkelijk zelf ingesteld kunnen worden naar de juiste Arbo norm. En voldoende aansluitingen voor mobiele devices. We realiseerden een wandmeubel waarin iedereen zijn kantoorbenodigdheden kan inruimen zodat alle werkplekken flexibel in te zetten zijn. Realisatie bouwbedrijf Eijkenaar.