Persoonlijke aandacht * Live online les * Kleine groepjes * 100% corona-proof

Home » Interieurontwerp

Bijzondere interieurontwerpen

Een goed interieur dat voelt als een tweede huis, in balans. Waarin je je prettig beweegt en met een inrichting die past bij hoe je de ruimte wil gaan gebruiken. 

Wil je een visgraatvloer met donkere keuken, zwarte kozijnen en een gietvloer. Dan ben ik niet de ontwerper voor jou. Maar zoek je een uniek ontwerp, op maat en met mogelijkheden die je zelf nog niet ontdekt had? Dat is wat ik als jouw interieurarchitect voor je kan betekenen. 

Stylist in Holland staat een Huis

Als stylist ben ik enkele seizoenen verbonden geweest aan het RTL programma In Holland staat een Huis, met Martijn Krabbé waar ik koppels mocht helpen een origineel en verrassend interieur voor hun buren te maken. 


Kleuradvies

Kom je er niet uit wat de beste kleurstelling is in een bepaalde ruimte? Of wil je graag een eenduidige sfeer in je hele huis doorvoeren, maar elke ruimte toch een eigen 'touch' geven? Dan is een kleuradvies de oplossing.

Ik kom voor een oriënterende afspraak op locatie de ruimte of de woning bekijken. Dat is voor mij belangrijk omdat ik een goed beeld nodig heb van de lichtval. En graag van jou wil horen waar je in je interieur wel blij van wordt en wat er voor jou niet werkt.
Deze afspraak duurt 1 uur

Moodboard

Zodra ik een beeld heb van wat jouw wensen ga ik voor je aan de slag. Ik maak drie moodboards met een combinatie van foto's, kleurstalen en/ of stofstalen. Alles om het kleurthema goed te duiden. We maken een tweede afspraak van 1,5 uur en bespreken deze thema's en hoe je ze zelf kan toepassen. Na de afspraak ontvang je jouw moodboard digitaal via e-mail. 

Als je wat extra hulp bij het toepassen van het kleuradvies zou willen dan maken we hier bij mijn dit bezoek vervolgafspraken over. 

Een kleuradvies voor 1 ruimte kost € 275,00, voor meer ruimtes maak ik een passend voorstel.