Home » Prijsindicatie muurschilderingen

Hieronder geef ik een indicatie aan de hand van eerder gerealiseerde projecten. De prijs is indicatief en afhankelijk van de ondergrond, de gekozen afbeelding en de techniek die ik nodig heb om de afbeelding goed weer te geven, de verfkosten en de tijd die ik nodig heb om de schildering te maken. 

 

Frozen muurschildering.

Deze afbeelding is ongeveer 1.5 meter bij 2.5 meter groot en behoorlijk gedetailleerd om een zo realistisch mogelijke afbeelding te krijgen. Het schilderen nog ongeveer een week in beslag. De prijs voor een muurschildering van deze soort zal rond de €375,- zijn.

 

Woezel en Pip muurschildering

Deze muurschildering met tekst is ongeveer 1 meter bij 1.10 meter groot. De tekst maakt de schildering wat bewerkelijker, het kostte ongeveer 2.5 dag om deze schildering te maken. De prijs van een soortgelijke muurschildering zal op ongeveer € 175,- komen. 

 

Fantasy muurschildering

Deze muurschildering is ongeveer 2 meter bij 5.5 meter groot. De schildering is wat minder gedetailleerd vanwege de schaal en de techniek. Het schilderen kostte ongeveer 3,5 dag. De prijs voor het schilderen van een soortgelijke muurschildering komt op ongeveer €325 euro zijn. 

 

Ieder project is uniek en vraagt een eigen offerte. Bovengenoemde prijzen zijn puur indicatief en om een beeld te geven, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.