Home » Naailessen online

Corona-proof live online naailessen

Sinds maart 2020 zijn alle naailessen volledig online te volgen. Zo zijn we samen op afstand toch dichtbij.
Jij volgt jouw lessen live van achter je eigen naaimachine thuis via de webcam. Je krijgt directe feedback op je werk en hebt gezellig contact met je mede-cursisten.  

Wil je graag zelf leuke originele kleding voor jezelf of je kind(eren) maken? Maar je weet niet goed hoe? Of kan je wel een opfriscursus gebruiken? Meld je dan snel aan!

De lessen

We ontdekken samen wat voor jou de beste manier van werken is. Ik weet waar uitdagingen zitten en leer je alle tips en trucs. De lessen zijn bij uitstek geschikt voor enthousiaste beginners en gevorderden. Als je al wat meer ervaring hebt dan is het mogelijk te leren basispatronen aan te passen naar je eigen wensen.

Patroontekenlessen of tekenen op maat zit niet in het lesaanbod. Er zijn geen lessen voor kinderen. 

 

Planning

De lessen zijn doorlopend, je kan gedurende het jaar instromen. Er is geen les tijdens schoolvakanties en op feestdagen. Er is les op de woensdagavonden van 20:00 tot 22:00 uur.

 

Wat kosten de naailessen?

Voor een blok van 4 online lessen van elk 2 uur betaal je € 57,50.

 

Afwezigheid, opzeggen en restitutie.

Je neemt een blok van 4 lessen af voor 4 aaneengesloten weken. Een blok duurt 4 lessen van 2 uur. In de schoolvakanties regio noord is er geen les. 

Omdat de plek in de cursus voor jou is gereserveerd wordt een lestegoed voor het lopende blok niet gerestitueerd als je tussentijds besluit te stoppen of een les niet aanwezig te zijn. 

Je kan natuurlijk op ieder gewenst moment stoppen met de cursus. Hiervoor geldt geen opzegtermijn.